Ετήσια συλλογή ημερολογίου Omega Globemaster

Η OMEGA λάνσαρε ένα νέο προϊόν στη σειρά Constellation Globemaster αυτό το χειμώνα. Το Globemaster, το οποίο έλαβε την πιστοποίηση Master Chronometer για πρώτη φορά ως επωνυμία το 2015, απέχει λίγο από το δημοφιλές, αλλά ξεχωρίζει όσο και ο συμβολισμός της συλλογής. Είναι ιδιαίτερη αγάπη να βλέπεις την OMEGA να συνεχίζει να προσθέτει νέα πολύχρωμα προϊόντα στη συλλογή της.

replica omega
Η νέα Ετήσια Συλλογή Ημερολογίου Globemaster παρουσιάζεται σε τρεις αναφορές, η καθεμία με διαφορετικά υλικά και χρωματικούς κωδικούς. Το ανοξείδωτο ατσάλι, το ατσάλι και το Sednaᵀᴹ Gold και το Sednaᵀᴹ Gold έχουν το καθένα διαφορετικό υλικό θήκης καθώς και διαφορετικό χρώμα καντράν. Καντράν σε πράσινο χρώμα της ελιάς στην έκδοση θήκης από ατσάλι, μπορντό καντράν στην έκδοση δίχρωμης θήκης από ατσάλι και χρυσό sedna και ένα καντράν σε ροζ χρυσό (ή Salmon) χρώμα παρόμοιο με τον τόνο της θήκης στην έκδοση Sednaᵀᴹ χρυσή θήκη. Ένα φωτεινό χρώμα προστέθηκε παλέτα.
Και τα τρία μοντέλα έχουν διάμετρο θήκης 41mm και πρακτική αντοχή στο νερό 100m. Η εμβληματική φλουδωτή στεφάνη του globemaster – μια στεφάνη από καρβίδιο βολφραμίου κατασκευασμένη από ανθεκτικό στις γρατσουνιές σκληρό μέταλλο στην έκδοση από χάλυβα και μια χρυσή στεφάνη Sedna στη δίχρωμη και τη χρυσή έκδοση Sedna – και η πρώτη που κυκλοφόρησε το 1952 Το εμβληματικό καντράν Pie-pan. που θυμίζει το μοντέλο του Αστερισμού.
Το λογότυπο και τα αστέρια της replica OMEGA, οι δείκτες απλικέ και τα χέρια γεμάτα με Super-LumiNova είναι κατασκευασμένα από λευκό χρυσό ή χρυσό Sedna™ ανάλογα με το μοντέλο για να εκφράσουν τη διακριτική πολυτέλεια. Επιπλέον, το καντράν πίτας 12 όψεων έχει φινίρισμα ηλιοφάνειας και τα αγγλικά αρχικά για 12 μήνες τυπώνονται με γράμματα μεταξύ κάθε ευρετηρίου, συνεχίζοντας την κλασική του γοητεία.
Η κίνηση ήταν εξοπλισμένη με ένα εσωτερικό αυτόματο διαμέτρημα 8922 ή 8923. Η πρώτη για τις εκδόσεις χάλυβα και δίχρωμη και η δεύτερη για την έκδοση Sedna™ Gold, η οποία είναι μια πολυτελής έκδοση με χρυσό υλικό για τις γέφυρες και τους ρότορες. Όπως και το σύστημα διπλής κάννης και αμφίδρομης περιέλιξης, εγγυάται απόθεμα ισχύος 55 ωρών. Ως ετήσια κίνηση ημερολογίου, χρειάζεται να το προσαρμόζετε μόνο μία φορά το χρόνο (αρχές Μαρτίου) και εφόσον το ρολόι είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας, αναγνωρίζει αυτόματα τον μήνα και ο δείκτης στο κέντρο του καντράν μεταπηδά με ακρίβεια στο αναφέρετε τον μήνα. Το παράθυρο συνδεδεμένης ημερομηνίας βρίσκεται στη θέση 6 η ώρα στον επιλογέα. Οι επενδεδυμένες με ρόδιο γέφυρες και ρότορες διαθέτουν το χαρακτηριστικό αραβικό μοτίβο κυμάτων της Γενεύης του διαμετρήματος OMEGA Manufacture. Επιπλέον, χρησιμοποιεί προηγμένα εξαρτήματα όπως ελατήρια ισορροπίας πυριτίου και nivar gauss για να αποδείξει τον εξαιρετικό αντιμαγνητισμό του ανεπηρέαστο από μαγνητικά πεδία 15.000 gauss ή περισσότερο με την πιστοποίηση master χρονομέτρου μέσω της Ελβετικής Ομοσπονδιακής Εταιρείας Μετρολογίας (METAS).
Και στις τρεις εκδόσεις, η κίνηση μπορεί να θαυμαστεί μέσα από μια διαφανή θήκη με κρύσταλλο ζαφείρι. Και στο κέντρο, μπορείτε να δείτε τη διακόσμηση μετάλλιου του αστεροσκοπείου, η οποία φέρει το νόημα της σύνδεσης της κληρονομιάς εξαιρετικής ακρίβειας που κέρδισε διάφορους διαγωνισμούς χρονομέτρου αστρονομικού παρατηρητηρίου τις δεκαετίες του 1950 και του 1960. Τα οκτώ αστέρια μας υπενθυμίζουν επίσης τις αυστηρές οκτώ απαιτήσεις για να λάβουμε πιστοποίηση Master Chronometer. Για αναφορά, λουριά από δέρμα κροκόδειλου σε πράσινο, μπορντό και μαύρο χρώμα στερεώνονται για να ταιριάζουν με το χρώμα του καντράν και, ανάλογα με το υλικό της θήκης, προσαρμόζεται μια πτυσσόμενη πόρπη από ατσάλι ή χρυσό Sedna™.Ρεπλικα Ρολογια
Η συλλογή Globemaster Annual Calendar μπορεί να βρεθεί στις απευθείας μπουτίκ της OMEGA. Η εγχώρια τιμή είναι 10,9 εκατομμύρια won για την έκδοση από χάλυβα (Κωδ. 130.33.41.22.10.001) και την έκδοση από χάλυβα και Sednaᵀᴹ χρυσό (Κωδ. 1310.201.4). . ) είχε τιμή 14,5 εκατομμύρια γουόν και η χρυσή έκδοση Sedna ᵀᴹ (Αναφ. 130.53.41.22.99.002) είχε τιμή 40,1 εκατομμύρια γουόν, αντίστοιχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *