Ο νέος χρονογράφος Portopino του IWC 39

Το replica IWC έδειξε νέα προϊόντα ως συλλογές με Pastofino. Ο χρονογράφος Portofino 39 (χρονογράφος Portofino 39) προσπάθησε να κάνει κάποιες ορατές αλλαγές, όπως η μείωση του μεγέθους και η απλούστευση της λειτουργικής οθόνης στον κύριο χαρακτήρα, με τον πρωταγωνιστή του.

iwc watches
Θα ξέρετε, αλλά iwc θα είναι πιο ειλικρινά από οποιονδήποτε σε μείωση αυτές τις μέρες, όπως βλέπετε τα νέα προϊόντα της πορτοκαλιών και το ρολόι του πιλότου φέτος. Αυτή η τάση είναι ότι δεν θα ήθελα να προσθέσω ένα μικρότερο μέγεθος από την υπάρχουσα σειρά στην προηγούμενη συλλογή. Ο χρονολογικός χάρτης Portopino 39 πέτυχε επίσης τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό της προηγούμενης σειράς 42 mm, μειώνοντας το μέγεθος σε 39mm και η διάταξη χρονογράφου άλλαξε επίσης.
Ωστόσο, είναι δυνατή μόνο η αντικατάσταση του βασικού χρονογράφου του Πόρτο – τον αριθμό αναφοράς του νέου χρονογράφου PORTO PINO 39, το οποίο θα εμφανίζει μόνο τον μετρητή διάταξης (μικρό δευτερόλεπτο) προς την κατεύθυνση του δεύτερου μετρητή (μικρό δευτερόλεπτο) προς την κατεύθυνση του 12 η ώρα. Επιπλέον, φαίνεται να είναι μια επιτυχημένη Croenograph Porto Base Croenograph 3714 – παραλείπεται ο μετρητής και η ημερομηνία της πόλης – το παράθυρο ημέρας στο υπάρχον χρονογράφο Portofino (Ref 3910).Ρεπλικα Ρολογια
Αντί του Caliber 79320 (ή εναλλακτική έκδοση 75320), είναι εξοπλισμένο με αυτόματο σωλήνα CRONO Graffe Walk 79350 στη σειρά πρώην γενιάς Porto Base (Ref 3714) (44 ώρες αποθεματικού ισχύος). 79320 ή 79350 ή και τα δύο Bass Base 7750, αλλά η σελίδα 79350 που χρησιμοποιείται στον χρονογράφο βάσης Porto είναι μια πιο εικονική και διάσημη μεταξύ των εραστών παρακολούθησης. Είναι ενδιαφέρον ότι ο χρονογράφος βάσης του Πόρτο είναι εγγενής και είναι ένα ενδιαφέρον το γεγονός ότι πρόκειται για μια σειρά Portofino χωρίς να διακόπτεται το προηγούμενο 79350 κατά τη στιγμή της εσωτερικής διαμέτρου 69355. Το ίδιο το κίνημα είναι τόσο καιρό που έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ καιρό, αλλά δεν θα απαιτήσει διαφορετική εξήγηση επειδή ήταν μια σταθερή τροποποίηση του IWC. Όπως και με την προηγούμενη σειρά χρονογράφου Portopino, η κίνηση δεν θα το εκθέσει ξεχωριστά.
Το Portopino Chronograph 39 είναι μια θήκη από ανοξείδωτο χάλυβα και η διάμετρος της θήκης είναι 39 mm, το πάχος των 12,7 mm και 30m ζωντανό αδιάβροχο. Η ηλιοβασίλεμα τελείωσε μαύρο και πράσινο, ασημί επιχρύσωση με τρεις αναφορές, με συνολικά δύο αναφορές, σύμφωνα με κάθε κλήση, με σκούρο καφέ, πράσινο, μαύρο χρώμα κροκόδειλος δερμάτινων ιμάντων με χαλύβδινη πόρπη τύπου PIN.
Η τιμή εγχώριας απελευθέρωσης του χρονογράφου Portopino 39 είναι ένας μαύρος επιλογέας (Ref. Iw391404), ένας πράσινος επιλογέας (Ref. Iw391404), ένας επιλογέας ασημένης επιμετάλλωσης (Ref. IW391406) Οι εκδόσεις έχουν οριστεί σε 785 εκατομμύρια κέρδη, αντίστοιχα. Με αυτό ήταν λίγο φθηνότερο από το υπάρχον χρονογράφο του Portopino, είναι ένας σταθερός αυτόματος χρονογράφος και τα δικά του πλεονεκτήματα και οι γοητείες στο ότι διαθέτει ένα σταθερό αυτόματο χρονογράφο περπατώντας με τον χρονογράφο της βάσης του Πόρτο. Και ο πράσινος επιλογέας (Ref. Iw391405) Η έκδοση των τριών εκδόσεων των τριών εκδόσεων είναι μόνο πριν από την ηλεκτρονική Boutique του IWC και το Κέντρο Πελατών IWC (Τηλ. 1670-7363) μπορεί να αγοραστεί χωρίς να επισκεφθείτε το κατάστημα εάν ενδιαφέρεστε , Παρακαλώ αναφερθείτε σε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *