Νέο παραδοσιακό πλήρες ημερολόγιο Vacheron Constantin

Το replica Vacheron Constantin κυκλοφόρησε ένα νέο παραδοσιακό πλήρες ημερολόγιο. Ακολουθώντας τις υπάρχουσες εκδόσεις ροζ χρυσού και πλατινένιου (excellence platinum), φέτος, ένα καντράν σε γκρι σχιστόλιθο συνδυάζεται με θήκη από λευκό χρυσό. Δεν είναι και τόσο νέο όταν θυμόμαστε ότι η 100ή επέτειος του Historic American 1921, το Overseas, και η πλειονότητα των κορυφαίων νέων προϊόντων που κυκλοφόρησαν φέτος ήταν μοντέλα από λευκό χρυσό.

replica vacheron constantin
Στρογγυλό σκαλοπάτι (σκάλα) και αυλακωτή θήκη, επιμήκεις ωτίδες και στις δύο πλευρές, χέρια Dauphin, τριπλό ημερολόγιο (ημερομηνία/ημέρα/μήνα) και μοναδική διάταξη που εμφανίζει ξεκάθαρα τον δίσκο σεληνιακής φάσης για εύκολη ανάγνωση. Διατηρεί τη χαρακτηριστική εμφάνιση του το πλήρες ημερολόγιο. Η διάμετρος της θήκης από λευκό χρυσό είναι 41 mm και το πάχος είναι 10,7 mm και το μέγεθος είναι ίδιο με τους προκατόχους της. Η αδιάβροχη προδιαγραφή είναι 30μ.
Πολυεπίπεδη λάκα και γκρι καντράν με λεπτόκοκκο σχιστόλιθο με γυαλιστερούς λευκοχρυσούς δείκτες σε κάθε πλευρά, το εμβληματικό λογότυπο Malte σταυρού του Maison, φρεσκοτεταμένα χέρια Dauphin, μονόπλευρη γυαλισμένο λευκό χρυσό Οι πόρτες ενώνονται για να δημιουργήσουν μια λεπτή αρμονία. Ενώ η προηγούμενη έκδοση σε ροζ χρυσό διαθέτει κλασική κομψότητα, η έκδοση λευκού χρυσού φαίνεται πιο αρρενωπή και διανοητική.
Η κίνηση είναι επίσης εξοπλισμένη με το ίδιο εσωτερικό αυτόματο διαμέτρημα 2460 QCL/1 με τους προκατόχους της. Αποτελούμενο από 308 μέρη και 27 κοσμήματα, το διαμέτρημα 2460 QCL/1 δονείται 28.800 ανά ώρα (4 Hz) και έχει απόθεμα ισχύος περίπου 40 ώρες. Τροποποιείται με την τοποθέτηση μιας μονάδας φάσης ημερολογίου και φεγγαριού σε μια εξαιρετικά λεπτή βάση και διαθέτει ένα λεπτό προφίλ θήκης χάρη στο λεπτό πάχος του (5,4 mm) σε σύγκριση με τη λειτουργία του. Μπορείτε επίσης να θαυμάσετε το κίνημα Manufacture μέσω της επένδυσης από κρύσταλλο ζαφείρι, η οποία έχει φινιριστεί όμορφα σε όλη τη διάρκεια της και έχει λάβει ακόμη και το σήμα της Γενεύης (Σφραγίδα της Γενεύης).Ρεπλικα Ρολογια
Το νέο Traditional Complete Calendar White Gold (Ref. 4010T/000G-B740) είναι ένα κανονικό μοντέλο και θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο στη συλλογή στο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *